Staden som har allt!

Vad roligt att mitt första inlägg som jag gjorde fick så fin respons! Det känns verkligen superkul att börja blogga igen – och att få skriva!

Av någon anledning som har det saknats supermycket. Delvis för att det skapas en så fin gemenskap, men även för att det är så fantastiskt roligt att kunna titta tillbaka på vad som hänt genom åren. Bloggen blir en slags dagbok som är oslagbar när man vill minnas, återuppliva gamla minnen eller helt enkelt vill skriva av sig.

IDAG så var Charlie betydligt piggare.
Det har han varit i några dagar, men det har varit klurigt att våga gå ut på våra långpromenader som vi annars alltid gör flera gånger om dagen. Pudlar har ju en enorm energi, och det kräver också att man aktiverar denna ras, vilket jag direkt lagt märke till då han nästan blir oumbärlig att ha inomhus (när vi gått så långt)

Men, idag blev det av då magen är betydligt bättre, så en lång och skön promenad fick det bli. Att vädret också var betydligt svalare än tidigare underlättade massor för både mig och min fyrbenta vän

Det är helt otroligt hur pass vacker huvudstad vi har. Stockholm är verkligen öar på vatten, och det märks extra tydligt när man bor mitt i smeten som jag gör. På fem minuters promenad kommer jag bort från restauranger, bilar, köpcentrum och ett vanligt kaos, till en liten skog. Bonusen när jag går dit är den otroligt vackra utsikten som man får på köpet !

Är inte Stockholm en magisk huvudstad så säg..
Har du samma förutsättningar där du bor?

Däremot har jag en ”betonghund” som inte alls uppskattar skogen lika mycket som jag gör. Det kanske beror på alla dofter som han inte är van vid då vi trots allt tillbringar största delen av vår tid i ”city-kaos” som jag skrev om ovan. Men med mig som husse är det bara att vänja sig, då jag älskar att byta miljö ofta.

Men en sak kan jag och Charlie vara överens om.
Borta bra – men hemma bäst – som dem små hemmagrisar vi är ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s