Mitt första inlägg

Hej alla fina!

Nu är det dags för mig att påbörja en ny era, och det är nämligen att skapa en blogg. Detta har jag gjort några gånger tidigare, men efter några allvarliga funderingar så saknar jag mitt tidigare skrivande så ofantligt mycket.

Att börja skriva, blogga, har funnits i periferin länge, men det är nu jag känner att det är dags att börja uppdatera min personliga dagbok igen. Och, känslan av det är faktiskt riktigt bra varav jag idag är säker på att min lust att skriva, berätta och dela med mig känns 100% bra utan att behöva göra avbrott.

Jag har alltid haft en trogen skara av följare i mitt bloggande.
Det händer ofta att jag får mail av tidigare läsare som säger att jag inspirerat, gett tröst och support i deras liv. För mig är det en känsla att jag har gjort något bra, och jag är ofantligt tacksam för alla fina ord som jag fått sedan jag slutade blogga. Ja, att inte förglömma, alla fina ”saknar dina inlägg” pårop när jag inte skrivit för den delen också. Såklart!

Det har sedan vi hördes sist (om du inte följer mig på instagram) hänt ofantligt mycket i mitt liv.

Jag och Mr. D har firat nästan 10 år tillsammans, och efter många svängar så har vi nu ett hus i södra sverige där vi med 4.000 kvm tomt kan låta våra rastlösa ben vandra på en gräsmatta, som är våran. Som vi själv måste klippa och underhålla. Huset är dock under renovering så vi bor inte där idag, men det kommer bli fantastiskt när bygget är klart! Bilden ovan är den trolska utsikten från vårt sovrumsfönster som jag fotade dag 1 när vi fick tillgång till huset efter köpet.

En baby (tillskott i familjen) Ja! En egen liten brun baby med den mjukaste pälsen som man aldrig kan sluta stryka och den sötaste lilla nosen man aldrig kan sluta pussa. En Charlie som är en dvärgpudel i den mest vackra chokladbruna färgen man kan önska sig. För mig finns det nu två Mr i mitt liv: C & D!

Under resan när du läser och hänger här på bloggen så kommer det med säkerhet skrivas mycket om denna, nu, 6 månader skönhet, som stal mitt hjärta direkt vi träffades hos kenneln. Om jag trodde att det fanns kärlek till andra innan, så är det inte jämförbart med hur mycket denna parvel gett både mig och D. Så pass mycket kärlek att det nästintill kan bli ohälsosamt mentalt..

I denna blogg så har jag en ganska tydlig bild som jag vill förmedla.
Det är med sannolikhet samma linje som innan – och det är att ge kärlek, dela med mig av roliga händelser, reflektera över frågor som jag berörs av, men främst se denna blogg som MIN dagbok.

Det är viktigt för mig att göra detta nu.
Jag behöver verkligen skriva, dela med mig, och komma åter till det som en gång var min dagbok.

Bloggen kommer med sannolikhet inte uppdateras varje dag – men så ofta som jag kan!
– det lovar jag!

Hur går dina tankar kring att jag är åter på ”bloggmarkaden”
Jag tror – utan att skryta – att faktiskt några har saknat mina inlägg.

Jag hoppas det iallafall.

Vad var bra med förra bloggen?
Finns det något som du vill att jag skriver lite extra mycket om i denna blogg?
Finns det något du inte tyckte passade i förra bloggen som jag inte bör ta med i denna?

Berätta gärna – så att jag kan skapa en blogg som passar alla – fastän det är min dagbok.
Din upplevelse från förra är lika viktig som denna är!

Jag bygger just nu upp bloggen, men snart är alla ”funktioner” och informationen på sidopanelen klar. Men fram till dessa får vi nöja oss med sköna inlägg utan en fulländat snygg sida..

With Love ❤

6 reaktioner till “Mitt första inlägg

  1. Kul att kunna följa lite närmare vad som händer i ditt liv utöver det som går att läsa på insta och Facebook. Ska givetvis försöka läsa när jag hinner och kan 😚

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s