Jag planerar att flytta

Hej finaste du!

Jag har varit lite frånvarande på bloggen senaste tiden.
Det händer så ofantligt mycket kring mig just nu, och jag är tacksam för alla stunder som jag får uppleva ett ”halle-luja-moment”

Jag har sedan jag flyttat till Hammarby sjöstad verkligen hittat en av den mest magiska lägenhet jag bott i, men det är ändå en sanning att jag saknar City så pass att jag nästan fått en känsla av att det är dags att tänka om.

I min lägenhet på Rehnsgatan bodde jag över 5 år, så alla kommentarer om att jag flyttar ofta undanbedes. Jag flyttade ofta förut, men sen 6 år har det bara hänt en gång.

Jag är en flyttfågel.
Det vet jag.

För mig är det stort att bo i en lägenhet så pass länge som jag gjorde på Rehnsgatan, men jag flyttade därifrån för att jag kände att det var dags. Jag saknade att bo större och det gjorde att jag flyttade till ett område jag visste att jag skulle trivas ”i”

Hammarby sjöstad bodde jag i för 8 år sedan och jag ångar inte en sekund att jag flyttat hit igen. Allt har en mening – det är jag övertygad om!

Det sitter på så kort tid mycket i väggarna hemma hos mig här.

Jag har börjat laga mat, bjuda hemma vänner på middag och umgås på ett annat sätt än jag gjorde inne i stan. Men det har också satt sig energier som jag inte känner var en bra start som blev tråkigt avslut.
Jag måste gå vidare med nya fräscha tag – tänka nytt. En ny härlig start.

Att jag valt att flytta är det bästa jag gjort!
Det är först nu jag kan utvärdera vad som är viktigt och därför är jag trygg i mitt beslut.

Jag vill börja öka mitt sparande till en lägenhet i ett ”land” som är min dröm. Jag vill spara betydlig mer än vad jag gör nu, och jag har en helt ny vision var jag vill landa (hur) om 3 år. Det är mitt mål.

Min lägenhet som jag har nu är den mest magiska i energier men jag behöver mer än bara ett ”snyggt” boende”

Den största anledningen till att jag valt att byta min lägenhet mot en i City är för att jag inser att jag är en betongkille. Jag älskar när det är puls och när jag på några minuter kan gå ner på ett kafé med en vän som är i krokarna (händer ju inte så ofta i Hammarby Sjöstad)

Jag har med andra ord blivit ofantligt bekväm här.
Jag går knappt ut och bor på min balkong. Mina vänner kommer hit. Jag går inte ut förutom när jag måste som när jag ska handla eller ”måste” åka till City.

Det är bara att erkänna:
Jag är inte bekväm med att bo utanför City utan ska bo med puls och rörelse utanför min port med närhet till allt. För mig är puls och närhet till allt det som gör att jag mår bäst. Natur är för mig inte en prioritet utan jag gillar ljud, mycket människor och annat som gör mig levande.

Dock så har jag redan tackat nej till tre lägenheter som jag kikat på, så kräsen är jag med ett eventuellt byte. Men det är så skönt att veta att jag har detta planerat oavsett om det tar en månad eller två år att flytta.

Om jag känner mig själv rätt och min tur med lägenheter så är det klart om cirka 2 månader!
Men ingen stress – jag vill ha det bästa, och imorgon har jag visning och ska på två stycken av de som vill ha min på Valhallavägen och Kungsholmen!

Dock så får den som tar över min lägenhet de bästa av bästa grannarna!
Ett hus med denna kärlek har jag aldrig upplevt tidigare, och det är nog charmen med att bo lite utanför City där folk är mänskliga. Det kommer jag sakna mest den dagen jag hittar ett byte som passar min livsstil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s