Lite extra kärlek – en vanlig dag

Hej finaste du – jag hoppas att du har fått den mest magiska starten på veckan!

Jag har ju inte bloggat på några dagar, så tänkte uppdatera lite om vad jag har pysslat med. Det finns egentligen inte något storslaget att berätta förutom att jag fått andas mellan alla vindar om man säger som så. Det har med andra ord varit en ganska händelserik vecka som jag knappt hunnit reflektera över förrän nu.

Den började med att jag valde att se saker ur ett grodperspektiv. När man bara går rakt fram 100% så är det lätt att man glömmer bort att titta till vänster och sen till höger, varav den lilla grodan som Mirja glömde hos mig (Neos pipande gosedjur) påminde mig om att stanna upp och reflektera lite.

Inte på en djup plan, men att titta från saker ur ett grodperspektiv om vad man faktiskt gör!

När jag bromsar och verkligen tänker till så har jag gjort så ofantligt mycket senaste tiden.

Leveranser / Företag

^ Jag har ÖKAT företagets försäljning med 129 % jämfört med förra årets Juli
^ Tagit emot en fantastik leverans med nyheter och påfyllning av produkter som tagit slut i företaget
^ Jobbat nästan 24/7 med marknadsplaner inför hösten och annat administrativt

VÄNNER

Senaste veckorna har jag fått så mycket ”mys” med lilla Neo. Mirja har hälsat på mig flera gånger random på kvällarna. Det kan vara så enkelt som att hon ringt när hon varit på en middag och vill hälsa på, eller att när klockan är 19 bara säga:

Vad gör du? Kan vi komma förbi? (vi är Mirja och Neo)

Alla vet att jag älskar spontana kvällar och det har såklart blivit ett rungande JA när dem frågat då jag annars bara plöjt Netflix eller sett på Tv.


Det är verkligen en av världens bästa att få mysa med en hund.
Villkorslös kärlek och massor av mys. Det spelar inte någon roll om du är dressed for success eller trampar runt i tofflor och keps. Du får ändå lika mycket kärlek från en hund vilket borde vara i samma linje med omgivningen. Tänker jag…

Att inte döma.
Låt alla vara som de är

Men en sak som faktiskt hände på vänskapsfronten var att jag fick till en dejt med en av mina närmsta vänner Tina som driver en presentbutik i Sigtuna. Det händer så sällan att vi ses i sverige, utan det har nästan bara blivit resor ihop senaste åren. Vi drev i övrigt en butik tillsammans i Norra djurgårdsstaden för några år sedan.

Hur som; Hur underbart är det inte med ett glas bubbel en lördag mitt på dagen?
Även det händer inte ofta.

Lite bilder på mig och tina när vi var på Bali (vi har även varit i Shanghai tillsammans) osv.. Hon är ett exemplariskt ressällskap och en underbar människa att ha i sitt energifält

Men det har såklart inte vara varit vänner och jobb som hägrat senaste tiden.
Daniel var här i helgen och ni kan ju tro att det blev ett bra avslut på juli och början på augusti!

När Daniel kommer så tar vi alltid en ”road trip” med bilen. Det kanske låter som att vi åker långt men det gör vi sällan utan vi landar alltid i Stockholm med omnejd. Vi sätter oss i bilen och säger i kör:

– Var ska vi åka? Ska vi starta med att åka och kolla på lyxiga hus och sen sätta oss på ett café och avnjuta en god latte för att sedan ta en middag på kvällen?

Det blir alltid så.
u.n.d.e.r.b.a.r.t

När det blev middag så knatade vi ner till Marina Tapas som ligger i Hammarby sjöstad.
Jag beställde allt man kan från menyn men denna gång så adderade jag med tonfisk, eftersom att jag är en ett stort fan av just tonfisk. Och, detta smakade ljuvligt!

När något smälter i munnen och får gomseglet att bli glatt – då har man hittat rätt!

Hur har din vecka / helg varit?

Nu är det en ny vecka, och ni kan ju tro att det ska bli en spännande vecka för mig.
Många projekt men mindre av det ”roliga”

Stor kram till Dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s