Våga inreda med svart och vitt

När jag för många år sedan flyttade in i en lägenhet i Hammarby sjöstad så var jag den första som bodde i den. Det var en unik känsla, och att jag även fick vara med om att välja färger och golv var för mig en ny värld. Vad väljer man när man inte vet hur man ska tänka?

Jag tänkte direkt svart och vitt, och så blev det!
Den lägenheten satte inte bara min inredningsstil utan även min stil för mitt varumärke som andas av just svart och vitt.

Jag har idag ramlat tillbaka i det facket sedan jag flyttade in i min lägenhet i Sjöstaden.
Jag fick inte vara med och påverka hur färger på kakel eller väggar skulle vara men det fixade jag såklart själv.

När jag flyttade in 2019 i december så var det såklart inte det jag ville ha. Men eftersom att jag bor i en hyresrätt så kan jag inte ändra som jag vill utan att få återställa det som var innan. Därför började jag mixtra med trä, grått och grönt. Vilket inte alls är min stil.

Så vad gör jag?
Jo, i min lägenhet så finns det en fondvägg och den målade jag svart.

Men att inreda med svart kanske inte är den bästa färgen om man tänker ”feng shui” så därför skapade jag ett hem med bas vitt och svart som bryts av med färg, och vad är då inte bäst med att göra det med en färgstark matta?

Som ni ser så blir det inte så ”svart” om det överhängande är just vitt.
Vita gardiner
Vita pallar och vita krukor
osv.

Men, för att göra den svarta väggen mindre ”svart” så bryter jag av den med vit botten på konsten som ändå har svarta detaljer i sig

Jag är totalt förälskad i svart och vitt!
Det är en förtrollande känsla som dessutom gör hemmet mer elegant om man inreder enligt en bas som man tycker om. Men, till hösten så blir det såklart murrigt hos mig igen, då det hör vintern till men fram till dess så ska jag njuta av att ha en svart och vitt hem med lite accenter av färg

Vilka färger gör att du mår som bäst hemma?
Svart, vitt, gult, orange, rött etc?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s