När man inte måste

.. det är då man gör allt.

Min månad har i övrigt varit fantastisk när det kommer till att jobba in sin försäljningsbudget, och ni kan ju tro att det är skönt att få luta sig tillbaka och bara andas. Exakt det har jag gjort idag.

Solen visade upp sig idag i Stockholm och det fanns för mig inte ett bättre alternativ än att bara pyssla om hemmet eftersom att jag uppnått denna månads försäljning. Det är ju trots allt så att även jag arbetar mot budget och idag så nådde jag min uppsatta försäljningsbudget HEJJA!

Hur som.

Underbart är det med sol och det utnyttjade jag såklart eftersom att det känns som att sommaren inte kommer att blir mer än höstlik detta år 2020. Min balkong är min fristad när jag andas ut.

Hur jag klarat mig utan balkong är för mig ett stort mysterium innan jag flyttade till min nya lägenhet i slutet av förra året. Jag tillbringar nog mer tid där än i själva lägenheten.

Men ledighet från mitt företag innebär inte att jag per automatik blir ledig. Jag fick ett ryck och städade hela lägenheten och även fast 4 timmar har gått så är jag långt ifrån klar denna kväll. Dammsugaren och min skurmopp är såklart ett stående element när jag städar men eftersom jag hade lite extra tid över denna dag har jag:

Dammsugit, svabbat och torkat bakom spisen
Dammtorkat allt som finns i lägenheten
Torkat av alla lister på mina nästan 60 kvadratmeter
Tvättat av kaklet i badrummet och köket osv..

(imorgon blir det fönsterputs och jag har 12 fönster att putsa som bara det är insidan)

Så underbart att vakna imorgon utan att träffa på dammråttor, smutsiga golv eller smutsiga speglar. När jag flyttade hit bestämde jag mig för att skaffa en städerska. Det är inte för att jag på något sätt är lat, men jag känner att jag kan göra det bättre varav jag putsar och pysslar själv.

Skulle du kunna ha en städerska hemma?
Isåfall varför?

Lathet, tidsbrist eller bara för att pussla om tiden till annat som inte omfattar städning?2 reaktioner till “När man inte måste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s