Barnkalas när Olivia fyllde 1 år

Vilken kalasmysig helg jag fick, med betoning på kalas!
Jessicas dotter Olivia fyllde 1-år i lördags och då vankades det kalas för släkten. Det blev med andra ord kalas två dagar i rad då Jessica och Jim på söndagen hade bjudit in sina närmsta vänner.

Hur roligt är det inte att fylla 1 år och få ha kalas två dagar i sträck?

För mig är det guld värt att få åka till vänner och delta på olika events, eller som i detta fall kalas. När man jobbar så mycket som jag gör, blir det lätt att man snöar in på jobb till max och inte alltför ofta tar sig tiden att hälsa på vänner osv.

Olivias födelsedag firades med pompa och ståt och Jessica och Jims närmaste vänner var alla samlade. Flera hade jag inte träffat så det var supermysigt att få lite nya bekantskaper i den saliga blandningen av människor med fina energier.

Ni ser ju bara så fina dem är tillsammans, och denna unge är verkligen konstant glad. Jag tror inte jag sett henne gråta en enda gång sen hon föddes för ett år sedan. Det är sant.

Hon skrattar och har den mest gudomliga energin.
Underbart när man blir glad av att bara titta på en människa som konstant ler. Det är Oliva i ett nötskal and I love it. Det ska bli så roligt att följa henne i livet tillsammans med Jessica och Jim, och nu har det gått ett år and many more to come!

Stort grattis, igen, fina Oliva på din stora dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s