Sol i sikte

Wow, så glad jag blev imorse när jag såg att det var dags för solen att göra entré!
Det var inte den stekande solen som bjöds på för någon vecka sedan, men termometern visade iallafall på 20 grader. Solen lyste på balkongen och jag var inte sen med att ta tillvara på det jag misstänkte var någon timmes chans till sol.

I övrigt så måste jag bara hylla mina fantastiska solglasögon med fyrkantiga glas!
Jag köpte dessa när jag var i Thailand i våras och har inte ångrat mig en sekund. Jag såg nämligen en kille på strandpromenaden som hade ett par, och var 100% beslutsam att försöka hitta ett par likadana under min semester. Efter många turer på olika marknader så hittade jag dem i en hylla.

Så jag köpte två par i olika ”färger”
Rosa solglasögon som direkt tar tankarna till Elton John, och ett par kanske lite mer diskreta i färgen.

Bild från Thailand / Krabi / 2020

Helgen i övrigt

Oj, vilken lugn helg jag har haft.
Inte alls många knop utan snarare bara mysfaktor särskilt på kvällarna där jag dukade upp med godis, chips och citronvatten. Men det är så värt det när man faktiskt tagit sig tid och inte alls stressa över att behöva göra saker, utan bara fokusera på att få egentid. Dock så ska jag erkänna att det har blivit sena nätter, nästintill mornar innan jag gottat ner mig i sängen efter mitt ”netflix-maraton”

Jag älskar ju rumsdofter, som ni vet.
Mina produkter som är doftpinnar ger ju kanske inte så mycket mysfaktor (det är ju renodlad rumsdoft) så på kvällarna brukar jag använda mitt glasägg som jag köpt hos doftbox
Eftersom att jag av naturliga skäl har dofter i nästan varje hörn, brukar jag använda mitt glasägg utan parfymolja för att skapa mysfaktorn i rummet. Jag adderar, beroende på hur mycket rumsdofter jag har hemma för tillfället, ofta vatten i mina, annars några droppar parfymolja.

Det är så mysigt när det pyser upp ånga från ägget och lyser sådär mysigt.
Som en liten bordslampa..

Vad har du gjort i helgen?
Myst med egentid som fokus eller helt sonika slagit klackarna i taket?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s