Trassel och finbesök

Åh vilken fantastisk vecka jag har haft so far.
Det bästa med vänner som har hund är när jag får låna hunden över en dag, eller två.

Jag är ju en sann hundvän, och det är sällan man får så mycket positiv energi som när man vallar in en hund i sällskapet i några dagar. Ett stort ansvar men så mycket villkorslös kärlek.

Det bästa med Neo är att det är en ganska självständig kille. Han traskar själv ut på balkongen och kikar nyfiket ut för att inspektera vad som händer. För mig så är det inte speciellt spännande men för Neo är det en ny värld då Mirja inte har en balkong i sin lägenhet.

Hur hon överlever utan fråga mig inte…

Jag fick låna Neo i några dagar eftersom att Mirja skulle iväg på kvällen, och ni kan ju tro att vi har haft mys i världsklass. Han gnager på ben, medan jag ligger i soffan och äter jordnötsringar. Innan vi båda somnar. Jag ifrån serier/ film och tv-program och han från sitt ben..

Sen kanske någon vill hjälpa mig med en sak som gör mig lite tossig.
Nämligen sladdarna som jag försöker gömma under hyllan som tv:n står på. Det ser ut som ett krig under hyllan, och varje gång jag lägger mig i soffan så går pulsen upp när jag ser trasslet under hyllan. Ni ser ju själva på bilden ovan.

Hur kan man dölja sladdar snyggt?
Finns det avsedd förvaring för detta trassel?

Tacksam för tips..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s