Värmen som är olidlig inomhus

Jag vill inte gnälla, men denna värme är verkligen påtaglig.
Missförstå mig inte, jag älskar när det är varm ute, och för mig kan det vara 40+ utan att jag säger något, men i min lägenhet är det verkligen en bastu.

Direkt när man öppnar ytterdörren möts man av en varm, fuktig och kvalmig värme som ligger som en dimma i hela lägenheten. Det är nackdelen när man har fönster åt alla håll där solen ligger på från morgon till kväll. Men vädret i sig det firar jag då värme och jag är en fantastisk symbios. Utomhus.
Inte inomhus.

Tom. mina väggar inomhus blir fuktiga när solen ligger på från mina stora fönster som går längs hela långväggen från kök till mitt sällskapsrum (vardagsrum)

Hur som helst så åkte jag igår till Nacka för att träffa upp fina Jessica och hennes dotter Olivia över en fika och massor av ”catch up” då vi inte träffats på länge. Mysiga Jessica..

Jag är så glad att hon blev en av mina vänner när vi träffades på en arbetsplats för några år sedan. Hon är så genuin, ärlig, tydlig, generös och kärleksfull ❤

I gallerian (där det var svalt) köpte jag lite kläder och bara strosade runt i den fläktande miljön som jag INTE har hemma. Men sen gick vi ut och då fick jag njuta av värmen igen.

Skillnaden på värme och solvärme är när man är inomhus eller utomhus.
Ute = underbart
Inne = olidligt

Har du också problem med värme inomhus?
Eller är du motsatsen till mig och tom. kan tycka att det är lite mysigt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s