Grodan, Sturehof och spännande projekt

Vilken helg det blev – då jag inte alls planerade att göra stan.
Jag och Daniel hade inte en susning vad vi skulle hitta på under Nationaldagen, och det kändes lite för tröttsamt att bara sitta hemma och titta på TV och äta godis.

Vi bestämde oss för att slå ihjäl lite tid på Grodan istället.
Eftersom att det är så tydliga restriktioner kring Covid-19 så kändes det tryggt att tillbringa några timmar i stan, vilket vi också gjorde.

Det roliga i kråksången var att vi inte blev ensamma, utan när jag och Daniel sitter och sippar på varsitt glas citronvatten (och varsin öl) går ett par som han känt sen barnsben förbipasserande. Han stoppade dem och jösses vilken härlig sammankomst det blev.

Det slutade såklart inte där utan sen kom Mirja med en god vän och anslöt till sällskapet, och vips så var vi ett glatt och roligt gäng som skålade och pratade.

Jag vill dock understryka en sak:

Grodan är verkligen en bra restaurang som 100% på håller på alla restriktioner som går på deras uteservering. Bästa servicen och bästa maten. (enligt mig)
Deras sallader är ”to die for” Jag vågar inte äta deras omtalade råbiff då jag verkligen inte kan äta rått kött. Men Daniel slog som vanligt till på den, och var lika nöjd över den som han alltid är på Grodan.

Tror ni att kvällen slutade på Grodan?
Nope..

Vi gick sedan vidare till Sturehof där vi skålade, och umgicks precis som på samma sätt som på Grodan men kanske lite mer innanför västen om man säger som så. Hur roligt som helst!

Vilken kväll! Så glad att vi masade oss ut.
Det var jag, och vi värda efter flera veckors ”karantän” utan att träffa folk.

Nej det är inte över med pandemin.
Men, man kan åtminstone hålla distans och ge sig själv lite egentid.

TIPS!
Om man gillar köket (maten) på Grodan så kan man beställa hem!
Dem tillagar den ”till viss del” sen gör man själv sista finishen på rätten.
Hur roligt, och bra?

Minska tiden vid spisen och laga en högklassig middag från Grodan på bara 15-20 min. I Grodans Foodiebox har vi förberett alla moment som tar tid och kräver mycket kärlek för att blir riktigt bra. Som t ex den ölbrässerade löken till Biff Rydberg, den har vi låtit puttra i timmar och behöver bara värmas. Även potatisen är förkokt, allt du behöver göra att att steka på för en bra yta.

Det gör du HÄR

Men på latsidan efter denna helg ligger jag inte.
Jag har jobbat så mycket sen i måndags, och är så ofantligt stolt över så många spännande projekt som börjar nosa runt hörnet. Efter två roliga möten (givande) och en fantastisk orderingång så skulle jag kunna stänga boken för just Juni redan nu. Bara det är ju värt att fira.

Men efter lördagens bravader så skålar jag i kaffe.

Har ni haft en fin start på veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s