Sällskapshund på balkongen

Vilken fantastisk mysdag det blev när jag skulle börja jobba.

Igår kom Mirja hem till mig då vi bestämt oss för en myskväll med film och ”häng” och det blev såklart en ljuvlig kväll. Så mysigt att ligga ”skaföttes” i soffan och äta hur mycket gott man vill framför en skräckfilm. Följeslagaren var såklart Neo som redan har hunnit bli 3 år. Det känns som att hon hämtade honom, men tji fick jag när Mirja sa att han är 3 (!) år

Var tar tiden vägen?
På riktigt?


Det känns som att den bara rusar förbi utan att man hinner märka av att den ens gjort sig hörd.

Lilla mysiga Neo hängde med oss på balkongen idag medan vi jobbade på varsitt håll med våra företag. Lugn som en filbunke gottade han in sig på balkongen i ett täcke som vi bredde ut åt honom så att han kunde lapa sol medan vi febrilt arbetade.

Det märks att han trivs här.
Mirja har inte balkong i sin fina citylägenhet, men direkt när han kommer och hälsar på hos mig så är balkongen hans fristad. Jag har ju dessutom ”transparent” balkongräcke så ni kan ju tro att han får se mycket spännande som går förbi.

Allt från harar till människor..
Spännande för en liten hund.

Många brukar fråga mig vad han är för ras när jag är hundvakt eller när vi är ute och promenerar utan att Mirja hänger med. Idag har jag fått lära mig att han är en blandning av Chihuahua och Pomeranian.

Är han inte för söt?

Det är såklart svårt att bara jobba när man ser denna lilla nos sticka fram från ett gosigt täcke, men det är värt de små pauserna man måste ta för att pussas lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s