Finaste stadsdelen i Stockholm

Sen jag flyttade till Hammarby sjöstad så förstår jag inte hur jag kunde bo i City. Det är som att man kommit till ett litet paradis när man gå ut genom dörren. Naturen ligger ett stenkast bort från min lägenhet och jag få ta del av så fin natur med några minuters promenad.

När jag promenerade runt i sjöstaden imorse så fångade jag den omtalade svanfamiljen på bild. Ungarna är så ofantligt söta och simmar runt som små dunbollar i vattnet bredvid mamma och pappa.

Allt i Sjöstaden känns så genuint på något sätt.
Människorna som bor här är mysiga, naturen lurar runt hörnet och man har inte allt för långt till Stockholm City när man ska åka kommunalt.

Dagens lunch var verkligen inte fy skam.
Jag försöker ju att hålla mig borta från just hamburgare och pommes som är min akilleshäl när jag väl sätter igång, men kunde inte motstå denna tallrik som lunch. Jag lovar er, detta var den absolut bästa hamburgare jag satt tänderna i.

Löken var ”karamelliserad” och täcktes av en kantarellsås som bakade in hamburgaren under brödet. Det är ju på gott och ont när man hittar något som är onyttigt gott. Jag är ju en gottegris av hög rang så nu måste jag tänka på att lämna plånboken hemma varje dag jag tar promenad, för annars är risken stor att jag äter denna varje dag 7 dagar i veckan.

Har du också en fetisch på goda hamburgare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s