Corona på balkongen

Visst får man skratta lite ibland.
Det gjorde jag precis när Daniel bjöd på en Corona (öl) som är vår gemensamma favoritöl.

Efter en lång och varm dag på balkongen behöver man svalka sig lite, och ibland räcker inte råsaft eller vatten till hela vägen utan då behövs det en kall och god öl. Daniel ska på kalas ikväll men jag är inte alls upplagd för fest så jag ska gotta ner mig i soffan ikväll och bara plöja filmer på Netflix.

Innan jag slängde mig ut på balkongen idag så förstod jag inte hur varmt det var, så jag rivstartade myset med en svart långärmat tröja. Det blev naturligtvis för varm så efter det svidade jag om till mer sommarkläder som är anpassat för en balkong *haha*

Däremot så börjar jag snart inse att min balkong behöver ett hänglås, eller bättre, ett tidlås. Jag har ju fastnat här och kommer inte ut på promenader. Fortsätter det såhär så slutar det med att jag blir mer rund än avlång i kroppen.

I övrigt måste jag också erkänna att det är så himla roligt att skakat liv i bloggen.
Det är som att jag kommer tillbaka till gamla goda tiden när jag bloggade varje dag. Bästa medicinen för att känna sig ung igen! Dock så är ju inte mitt liv mer spännande än en balkong just nu, men någon tilltalar det säkert *haha*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s