Jag köpte idag en domän

Idag så kände jag att det var dags att börja fokusera ännu mera på bloggen. Det har jag å andra sidan gjort senaste tiden, men jag ville ha en egen domän där jag har en adress ”.com” Det kändes helrätt att göra en egen domän till bloggen då jag faktiskt skrapat ihop ganska många besökare på den jag ”nybörjade” förra månaden. Problemet var bara att den adressen inte gick att köpa då den var upptagen och inte gick att ”koppla ” till adressen som jag ville ha .com

Därför blir nu mitt köpta bloggnamn Stoffizens då det ändå var där jag började min bloggkaraktär för många år sedan.

Jag tänkte att denna blogg skulle handla om samma som ni kanske läste innan?

^ Livet i allmänt
^ Mitt liv som entreprenör
^ En slags dagbok

Det kanske slår dig att jag inte borde skaffa en ny ”adress” men det fanns inte några val då mitt önskenamn var slut och jag tycker trots allt att WordPress är en av de bästa portalerna att blogga på. Sällan problem, och en enkel app att blogga från med mobilen när man är på språng.

Jag har ju några ideér vad jag ska börja med att skriva, men det vore roligt att höra vad du vill läsa?
Handlar det om något du vill veta mer om – högt som lågt utlovas naturligtvis! Kommentera isåfall så kan jag planera in det in mina kommande inlägg framöver.

Yes, jag har en bloggplan, och det känns så skönt om än den bara sträcker sig som mest 5 dagar fram i tiden. Men denna blogg kommer uppdateras dagligen iallafall, då jag ändå köpt en domän som kostar pengar per år. Dock får ni ha lite överseende med bloggens sidor, information osv under kommande dagar då detta är något jag justerar successivt.

Kram till Er – och nu kör vi lite dagbokskärlek tycker jag!

2 reaktioner till “Jag köpte idag en domän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s